NB I

Szerb kapus Kaposváron

A Hartberg elleni, döntetlennel zárult találkozón egy görög védőt is tesztelt a Rákóczi.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerb kapust szerződtetett a Kaposvári Rákóczi FC – adta hírül a klub honlapja. A 25 éves Marko Campar legutóbb a román harmadosztályú Fortuna Brazi játékosa volt, előtte az élvonalbeli Petrolul Ploestiben szerepelt. A hálóőr fél plusz kétéves szerződést kötött a somogyiakkal. Az új kapus igazolása Horváth László távozása után vált szükségessé.

További hír a csapattal kapcsolatban, hogy Prukner László együttesénél szerepel próbajátékon a 21 éves görög belsővédő, Lazarosz Fotiasz, aki hazája másodosztályából érkezett. Sorsáról a nemrég véget ért osztrák TSV Hartberg elleni felkészülési mérkőzést követően döntenek.

Az említett találkozót a rossz időjárási viszonyok miatt Lendván, műfüvön rendezték. Küzdelmes kilencven percet láthattak a nézők. Az osztrák másodvonalbeli csapat az első félidőben vezetéshez jutott és egy kapufát is lőtt, a szünet után viszont a kaposváriak egyenlítettek: egy baloldali támadás végén Thian kényszerítőzött Vrucinával, aki a bal alsó sarokba lőtt. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

TSV Hartberg (osztrák) – Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (1-0)

Rákóczi. 1. félidő: Campar – Okuka, Hegedűs, Lazarosz, Jánvári – Bőle, Pedro, Kovács O., Horváth T. – Oláh. Haruna. 2. félidő: Hajdúch – Kovács O., Bank, Lazarosz, Zámbó – Balázs B., Szafarics, Mustapha, Thian – Waltner, Vrucina. Edző: Prukner László

A Kaposvár gólszerzője: Thian

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik