NB I

Horváth távolodik, Addo közeledik

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb tények még nincsenek, fejlemények azonban vannak Kaposváron. A vezetés szűkített az őszi kereten, ezek után Katona György Nyíregyházára, Vadas Zalán Sopronba, Fenyvesi Olivér pedig Kozármislenybe utazott próbajátékra. Katonát időközben szerződtette a Spartacus, a másik két fiú sorsa még nem dőlt el – írja a somogyi klub honlapja.

A kapus Horváth László jövője ugyancsak kérdéses. Korábban már elmondta, hogy távozni szeretne, aztán úgy tűnt, mégis marad, a napokban viszont újra arról szóltak a hírek, hogy elhagyja nevelőegyesületét.

– Ez egy érdekes dolog, és előjöhetnek azok a kérdések, amikről az újságok is cikkeznek időnként, vagyis hogyan becsüli meg saját nevelésű játékosait egy klub – magyarázta Illés János ügyvezető. – Horváth Laci a tőle szerzett információim alapján jól érezte magát Kaposváron, ugyanakkor elérkezettnek látta az időt arra, hogy olyan helyet találjon, ahol folyamatosan, első számú kapusként számítanak rá. Mi viszont, pontosan azért, mert saját nevelésű és helyi kötődésű, a fizetésének hatvanöt-százalékos emelésére tettünk ajánlatot, és még ma is meditált, hogy menjen vagy maradjon. Még nem tudjuk, hogy elmegy, vagy nem megy el, mert erre az ajánlatra is azt mondta, hogy el akar menni, főleg szakmai okok miatt. Tény, hogy kapusposzton most elég erősek vagyunk, de ha lenne türelme, kitartása, szerintem az ő ideje is eljönne.

Horváth László tehát valószínűleg távozik, az elmúlt tavasszal a szezon játékosának választott ghánai védő, Addo viszont valószínűleg visszatér Kaposvárra.

– Ez az ügy teljesen tisztának mondható – folytatta a klubvezető. – A svájci Lugano másfél évre kölcsönadná őt, és vele is megegyeztünk a szerződése feltételeiben. Még mindig az egészségi állapota a kérdéses. Addo most orvosi és rehabilitációs kezelésekre jár. Az fogja eldönteni a visszatérését, hogy számíthatunk-e rá. Ha rövid időn belül alkalmas lesz rá, akkor jönni fog.

Olvasói sztorik