NB I

Szűkítik a keretet Kaposváron

Egy-két játékost a Rákóczi NB II-es keretébe irányítanak, vagy szerződést bontanak velük.

Kapcsolódó cikkek

Visszatér a ghánai középpályás
Prukner László vezetőedző nem számít nagy változásra a keretben, de azt majdnem biztosan állította, hogy a svájci FC Lugano együttesétől egyszer már kölcsönvett Aaron Addo Dankwah visszatérhet a Kaposvárra – írja a sonline.hu. A 22 éves ghánai középpályás korábban 12 élvonalbeli meccsen szerepelt a Rákóczi színeiben.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn délután megkezdte a téli felkészülést a Kaposvári Rákóczi FC is. Az NB I nyolcadik helyén álló somogyiakra kéthónapos kemény munka vár. A játékoskeretben nem várhatóak lényeges változások, a legfrissebb hírek szerint a közönség szinte mindenkit láthat majd az őszi csapatból a tavaszi szezon során is – áll a klub honlapján.

– A játékoskeret lényegesen nem fog változni. Csak akkor, ha valamelyik játékosért bejelentkeznek, és olyan anyagi biztosítékot is kapunk, amelyért esetleg elengedjük – nyilatkozta Illés János ügyvezető. – Akkor az ő pótlására kell keresni mást, ennek viszont most nincs aktualitása. Jelen pillanatban a játékoskeret szűkítése van napirenden: egy-két játékost az NB II-es keretbe irányítunk vagy szerződést bontunk velük. Mindezt az is indokolja, hogy a csapatra a tavasszal a tizenhárom bajnokin kívül nem vár más mérkőzés, sajnos a Magyar Kupától és a Ligakupától is elbúcsúztunk már.

A klubvezetés ezekben a napokban a februári, külföldi edzőtáborozáshoz keres támogatókat, és szeretné megteremteni a további nyugodt működés feltételeit is. Az egyesület irányítói szerethető csapatot látnának a folytatásban is, kiesési gondok nélkül.

Olvasói sztorik