NB I

Nagyon várják már a rajtot

A Diósgyőr ellen gólt szerző Rezes László szerint csak a bajnokság során derül ki, mennyire volt sikeres a felkészülésük.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Utolsó felkészülési mérkőzésén 2-1-re győzött a Diósgyőr ellen, és összességében sikeres edzőmeccseket tudhat maga mögött a címvédő DVSC. Kondás Elemér együttese 13 téli találkozójából kilencet megnyert, és mindössze kétszer kapott ki, igaz, többnyire magyar edzőpartnerekkel találkozott, mivel idehaza készült. Az utolsó tesztmeccsen gólt szerző Rezes László a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, sikerre éhesen várják már a szombati bajnoki rajtot.

– Úgy gondolom, jó mérkőzést játszottunk. Az első félidőben kaptam szerepet, sikerült gól szereznem, ami persze külön öröm. Voltak helyzeteink, összességében jól ment a játék a csapatnak, bár védekezésben itt-ott adódtak még hibák, amiket igyekszünk kijavítani – emlékezett vissza a Diósgyőr elleni edzőmeccsre Rezes László.

– Nem lehet hátrány a csapat számára, hogy a többi magyar élcsapattal ellentétben kihagyták a külföldi edzőtáborozást?
– Hátrányát semmiképpen nem éreztük, hogy itthon készültünk, hiszen az időjárás annyira nem nehezítette a munkánkat Debrecenben. A pallagi műfüves pálya pedig megkockáztatom, még jobb is talán, mint a törökországi edzőpályák. Úgy gondolom, jó felkészülést zártunk, bár majd csak a bajnokság során derül ki, hogy mennyire végeztünk sikeres munkát télen.

– Volt egy kisebb sérülése, az rendbe jött már?
– Húzódás miatt kellett egy hetet kihagynom a felkészülés alatt, de már rendben vagyok, jó formában érzem magam. Úgy érzem, Kondás Elemér bízik bennem, igyekszem tavasszal nagy hasznára lenni a csapatnak.

– Várják már a szombati bajnoki rajtot? Mennyire lehet sötét ló a Kecskemét együttese, amelynél elég jelentős volt a mozgás télen?
– A Kecskemét elleni találkozóról még nem nagyon beszélgettünk, erre majd a héten kerül sor. Az egész csapat nagyon várja már a rajtot, mindenki buzog a bizonyítási vágy, szeretnénk megmutatni, hogy valójában mire vagyunk képesek.