NB I

Kis Kokó egy úriember!

Kovács István „megcsinálta” a tizenegyest a Debrecen ellen, majd udvariasan elnézést kért!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda délután Székesfehérváron rendezték a Videoton–Debrecen Ligakupa-negyeddöntő első mérkőzését. A hazai csapat egy félidőn át emberelőnyben futballozhatott Luis Ramos jogos kiállítása miatt, a DVSC ellen ítélt tizenegy azonban egyértelmű játékvezetői tévedés volt. A válogatott védő, Mészáros Norbert küzdött a labdáért a tizenhatoson belül Kovács Istvánnal, amikor a szombathelyi nevelésű középpályás padlót fogott.

– Kicsit számítottam rá, hogy ezt fogja tenni, mert annyira már ismerem, így visszaléptem, és vigyáztam, ne tegyek semmilyen mozdulatot a lába felé, ennek ellenére eljátszotta a nagy halált, és a játékvezető büntetőt ítélt – mesélte a DVSC honlapján Mészáros Norbert. – Abszolút nem volt jogos a tizenegyes, mindent elárul, hogy a játékos az eset után odajött hozzám és elnézést kért. Utólag visszanézve a szituációt, örülhetek, hogy nem sérültem meg, mert a lábam végig a földön maradt, és ahogy Kovács István szándékosan nekiesett, rosszabbul is járhattam volna. A játékvezető talán nem úgy helyezkedett, hogy jól látta volna az esetet, de az asszisztens mindenképpen segíthetett volna neki.

A debreceni játékos elmondta, nagyon várták már ezt a meccset, hiszen hosszú volt a felkészülés, és jó volt ismét tétmérkőzést játszani. Jó iramú, rangadóhoz méltó összecsapás volt, ám Luis Ramos kiállítása megnehezítette a dolgukat. A második félidőben tíz emberrel sem játszottak alárendelt szerepet, sőt ziccereik is voltak.

Olvasói sztorik