NB I

Francia védőt igazolt a DVSC

Mamadou Wague két hét próbajáték után fél plusz hároméves szerződést kötött a debreceni klubbal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Február elején érkezett próbajátékra Mamadou Wague, aki az edzéseken meggyőzte teljesítményével a DVSC szakmai stábját. A játékos megegyezett a klubvezetőkkel, így hétfőn aláírta fél plusz három évre szóló szerződését – írja a klub honlapja.

A 22 éves, 190 centiméter magas francia labdarúgó fiatal kora ellenére már játszott a francia élvonalban is. Korábban a Le Mans és az FC Metz játékosa volt, pályára lépett a francia U19-válogatottban is. A belsővédőként és védekező középpályásként is bevethető labdarúgó a Balmazújváros elleni edzőmeccsen már pályára lépett a Loki színeiben. A találkozón megsérült, de nem súlyosan, ezért kedden ismét csatlakozhat a kerethez.

– Nem volt számomra ismeretlen a Loki, tudom, hogy az utóbbi időben meghatározó szerepet tölt be a magyar labdarúgásban, sok bajnoki címet nyert és rendre kijut a nemzetközi porondra – nyilatkozta a játékos. – Ez mindenképpen vonzó volt számomra. Mielőtt aláírtam, néhány napot itt töltöttem próbajátékon, és ez idő alatt is megbizonyosodtam róla, hogy egy kiváló csapatba kerültem. Örülök, hogy sikerült mindenben megállapodnom a vezetőkkel.

Olvasói sztorik