NB I

Így jótékonykodik Juhász Roland

A Videoton új játékosa minden meccsprémiumát más-más szervezet részére ajánlja fel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A téli átigazolási szezon egyik legnagyobb fogása a hazai piacon egyértelműen az volt, hogy a Videoton FC megszerezte Juhász Rolandot. A válogatott védő a tavaszi idényt kölcsönben Székesfehérváron tölti.

– Jó néhány lehetőségem lett volna keletre szerződni, de nem igazán vonzott a lehetőség. A Videotont viszont többször láttam személyesen az Európa Ligában az ősz folyamán, és sokat beszéltem Torghelle Sándorral is – mesélte a 29 éves játékos a feol.hu oldalon olvasható interjúban. – A Vidi a legprofibb klub Magyarországon, ráadásul José Gomes ragaszkodott hozzám, nagyon szerette volna, hogy idejöjjek. Egyelőre fél évre szól a kölcsönadásom, de nem zárkózom el a folytatástól, a futballban bármi megtörténhet, főleg úgy, hogy a belgákkal kétezer-tizennégyben jár le a kontraktusom.

– Felmérte már, ki lesz a konkurencia a kereten belül?
– Igen. Sokan óva intettek, hogy a Vidiben nem fogok játszani. Négyen vagyunk a keretben belsővédők, én szeretem a versenyhelyzetet, amikor az Anderlechtben nem ment annyira a játék, azért lehetett, mert elkényelmesedtem. Fizikális problémáim nincsenek, egyedül a játékhiány okozhat gondot, de sok mérkőzés vár ránk, lesz lehetőségem minél előbb utolérni magam.

– Igaz, hogy az Anderlecht állja továbbra is a fizetését?
– Anyagi kérdésekről nem nagyon nyilatkoznék. Minden meccsprémiumomat jótékony célra ajánlom fel, mindig más-más szervezetnek. A minap azt olvastam, hogy azért nem szerződtem az MTK-hoz, mert az anyagiakban nem tudtunk megegyezni. Ez bosszant, mert aki ismer, az tudja, hogy számomra nem elsődleges a pénz, másrészt a fővárosiak nem is kerestek, aztán mégis ezt nyilatkozták…

Olvasói sztorik