Hírek

Juhász oda megy, ahol játszhat

Napról napra rosszabb Juhász Roland helyzete Belgiumban: ott akarja hagyni az Anderlechtet!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott védőjét a német, az olasz és az angol liga vonzza – írja a Bors.

Filipovics Vladan menedzser a hét elején tárgyalt az Anderlecht vezetőivel, miként tudnának mihamarább pontot tenni a Juhász-ügy végére. A 29 éves magyar válogatott labdarúgó az új edző, a holland John van den Brom érkezésével kiesett a pikszisből, mostanság már a keretbe sem fér be, a lelátóról nézi a Milan elleni Bajnokok Ligája-meccset is. Tarthatatlan és megalázó ez az állapot, különösen, hogy a játékos 2005 óta odaadóan szolgálta a klubot. Hogy lépni kell, nem vitás, de vajon merre?

– A legfontosabb, hogy újra játszhassak, ezután következik, hogy élhető környezetbe kerüljünk. A pénz most sokadrangú szempont – szögezte le Juhász Roland.

A belga élvonal mostani idényében mindössze 120 percet pályán töltő labdarúgó úgy véli, a kölcsön- és az eladás is megoldás lehet (az ukrán Dnipro már régóta figyeli), utóbbi esetben aligha reális az a 3,5 millió euró, azaz csaknem egymilliárd forint, amennyire a futballpiac korábban taksálta.

– A lelátón ücsörögve aligha érek ennyit – tette hozzá Juhász. – Érdeklődők mindig vannak, persze tisztázni kell a klubváltás részleteit. A legszívesebben Németország felé venném az irányt, de vonzó számomra az olasz és az angol liga is. Szeretném, hogy legyen választási lehetőségem, de most aligha én diktálom a feltételeket.

Olvasói sztorik