Hírek

Juhász elhagyná az Anderlechtet

Juhász Roland eltökélt, hét év után mindenképpen elhagyná belga klubját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott védője azt sem tartja kizártnak, hogy valamelyik magyar NB I-es csapat ajánlatára bólint rá. Most azonban a nemzeti együttesre koncentrál, amely pénteken az észtekkel, jövő kedden pedig a törökökkel játszik világbajnoki selejtezőt – írja a Népszava.

– Nem kell túldramatizálni a helyzetet. Van olyan, hogy az ember nem kezdő, el lehet azt is fogadni, mégis úgy érzem, az Anderlecht nagyon nem volt korrekt velem. Hét év után talán elvárhattam volna, hogy időben szóljanak: Roland, az az igazság, hogy a helyedre igazolunk egy védőt, de semmi gond, ha vannak ajánlataid, nem gördítünk akadályt a távozásod elé. De nem ez történt, az átigazolási időszak lejárta előtt egy nappal hozták rám a riválist, egy nap alatt pedig arra sem volt időm, hogy felocsúdjak, nem, hogy átigazoljak máshová – vélekedett Juhász Roland.

A hátvéd kijelentette, az edzéseken ugyanúgy odateszi magát, mint korábban, minden percben azért dolgozik, hogy ismét beverekedje magát a csapatba, de a jelek szerint ez nem sokat ér.

– Tavaly az Anderlecht védelme elég jól muzsikált, kevés gólt kaptunk. Abból a négyesből hárman a kispadon vagyunk, egy pedig a lelátón – folytatta a 29 éves játékos. – Remélem, hogy a tél folyamán sikerül új csapatot találnom magamnak, és a belgák is elfogadják, ha távozom, s akkor elhagyom az Anderlechtet! Nem bánok semmit, úgy érzem jó döntéseket hoztam, azzal is, hogy mindig hosszabbítottam a belgáknál. Most viszont tényleg váltani akarok, mert biztos vagyok benne: nem lesz már helyem ebben a csapatban!

Juhász azt is említette, örömmel játszana Magyarországon, majd hozzátette, itthon három olyan csapat van, amely ambiciózus, és pénze is van.

– A neveket hagyjuk, de tény, hogy a magyar labdarúgásban megmozdult valami, egyre több a pénz, egyre nagyobb a motiváció – vélekedett a válogatott alapembere. – Negatív az ötlet fogadtatása, amit egyáltalán nem értek. Hosszú éveket töltöttem külföldön, egy magyarnál nívósabb bajnokságban. Játszottam a Bajnokok Ligájában, elég tapasztalatot gyűjtöttem ahhoz, hogy talán egy itthoni csapatnak is hasznára lehessek. Kérdem én, miért olyan nagy baj ez? Ráadásul nem levezetni jönnék.

Olvasói sztorik