Hírek

Juhász Roland ismét jótékonykodott

Juhász Roland évek óta hűséges támogatója a Gyermekkor Alapítványnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szervezet többek között az Anderlecht védőjétől kapott adományokból korszerűsíti a Madarász utcai Gyermekkórház berendezéseit – derül ki az F-Group közleményéből.

Juhász Roland ezúttal is fölajánlotta a válogatott mérkőzésekért járó prémiumát, és egymillió forintot utalt a Gyermekkor Alapítvány számlájára. Szokásához híven ezúttal is ellátogatott az intézménybe, és azt is megnézte, adományából milyen fejlesztést végeztek.

– Évek óta tervezzük, hogy felújítjuk az ultrahangszobát, de mivel nemrég adtuk át az új intenzívosztályt, amit nagyjából harmincmillió forintból valósítottunk mag, valamint jelenleg is folyik a sebészet három új kórtermének kialakítása, nehéz lett volna elkülöníteni egy nagyobb összeget erre a célra. Éppen ezért jött a legjobbkor Juhász Roland adománya, amit erre fordíthattunk – mondta dr. Kemény János főorvos, a Gyermekkor Alapítvány kuratóriumi elnöke. – Huszti Szabolcs és Juhász Roland 2008-óta támogatja az alapítványunkat, minden évben milliókat áldoznak ránk. Nem csak fantasztikus sportpályafutásuk, de példaértékű karitatív tevékenységük miatt is nagyra tartjuk a két labdarúgót.

Olvasói sztorik