Hírek

Juhász Roland ujjműtét után

A közelmúltban ujjműtéten esett át Juhász Roland, a belga bajnok Anderlecht labdarúgója.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A játékos ennek ellenére minden bizonnyal pályára léphet a magyar válogatott soron következő két barátságos mérkőzésén – írja az MTI.

A hét éve Belgiumban légióskodó védő, aki az Anderlechttel negyedik bajnoki aranyérmét gyűjtötte be idén, az m1 televízió hétfő reggeli műsorában elmondta, hogy tavaly augusztusban sérült meg az ujja, s azóta ez volt a harmadik, egyben legkomolyabb operációja. Ezen a héten megy vissza kontrollra, s kap majd egy olyan speciális kötést, amellyel tud majd játszani június 1-én a csehek, három nappal később pedig az írek elleni válogatott mérkőzéseken.

A szombati Bajnokok Ligája-döntő az Anderlecht játékosai és szurkolói számára komoly téttel bírt, ugyanis egy esetleges Bayern München-győzelemmel a csapat egyből a főtáblán kezdhetett volna a legrangosabb kupasorozat következő szezonjában. Juhász elmondása szerint éppen ezért bosszús volt a Chelsea sikere miatt, mivel a főtáblához így két selejtezőkörben kell nyernie majd együttesének, ám hangsúlyozta, szomorkodni nem érdemes, előre kell nézni.

Egyáltalán nem biztos ugyanakkor, hogy a hátvéd ott lesz az együttesben. A nyáron 29. életévét betöltő futballista szerint az egyik utolsó esélye lesz arra, hogy továbblépjen, s ő szeretne élni az esetleges lehetőséggel.

– Szeretem a csapatot, a várost, és engem is megbecsülnek, de hét év után úgy érzem, elég volt, szeretném kipróbálni magam máshol, egy erősebb bajnokságban – mondta Juhász. – Persze, akkor sem leszek szomorú, ha maradok az Anderlechtnél.

A védővel kapcsolatban az utóbbi időszakban három klub érdeklődéséről lehetett hallani. Juhász jelezte, ő is a német Borussia Mönchengladbach, a török Besiktas és az ukrán Dnyipro csapatairól hallott, mint lehetséges kérők. Juhász nem titkolta, elsősorban Nyugaton szeretne maradni, így a három együttes közül, ha választhatna, mindenképpen a Bundesliga-csapathoz igazolna. Azt ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a jövője majd csak a nyáron dől el, addig pedig még a válogatott meccsek várnak rá.

Olvasói sztorik