Hírek

Juhász Roland egymillió euróba kerül

Akár már a télen leigazolhatja a magyar válogatott védőt az a klub, amelyik fizet a belga Anderlechtnek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ha van olyan klub, amelyik hajlandó kifizetni a magyar válogatott játékosért az egymillió eurós vételárat, akár már a télen leigazolhatja a futballistát. John van den Bromra, az Anderlecht holland vezetőedzőjére hivatkozva a dhnet.be azt írja, hogy egymillió euró ellenében bármely klubhoz elengedi a belga bajnok Juhász Rolandot – közölte a samsungsport.hu.

Abban az esetben viszont, ha senki nem akarja kifizetni ezt az összeget, Juhász Rolandot nem adja el a belga sztárcsapat. Ha nem lesz komoly vevő, bárki elviheti kölcsönbe a magyar játékost, egy kitétellel: semmiképpen sem igazolhat másik belga egyesülethez. Ez azt is jelentheti, hogy Juhász Roland megpróbáltatásai tovább folytatódhatnak az Anderlechtnél, ugyanis a jelek szerint ezután sem számíthat több játéklehetőségre.

Juhász Roland már hónapok óta azt mondja, elhagyná az Anderlechtet, mert bár korábban alapembere volt a csapatnak, az utóbbi időszakban egyáltalán nem játszik. Mivel az ő fizetése az egyik legmagasabb a csapatban, ráadásul másfél év van hátra a szerződéséből, érthető, hogy a klub megválna tőle.

A játékos menedzsere azt mondta, több érdeklődő is van a játékos iránt.

Olvasói sztorik