NB I

Edző nélkül marad a Videoton?

A kiszemelt Sérgio Conceicaio azt üzente, egyelőre esze ágában sincs Magyarországra jönni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az A Bola című portugál lap újságírója a Bors című bulvárlap kérésére kapcsolatba lépett Sérgio Conceicaóval, a Videoton kiszemelt edzőjével, aki azt üzente, egyelőre esze ágában sincs Magyarországra jönni!

Habár minden jel arra utalt, hogy ő veszi át a stafétabotot a Videoton kispadján leköszönő honfitársától, a New Yorkba költöző Paulo Sousától, jelen pillanatban ez már korántsem olyan biztos. A 38 éves tréner múlt hétfőn mondott fel korábbi klubjánál, az Olhanensénél, és sokan biztosra vették, hogy legkésőbb szerdáig kinevezik a székesfehérváriak vezetőedzőjének, csakhogy erre még a mai napig sem került sor.

A magyar csapat már egy hete Marbellán edzőtáborozik, de a klub honlapján egyelőre csak arra van egyre több utalás, hogy afféle vészmegoldásként az eddigi spanyol segédedzőt, Joan Carrillo Milant is el tudják képzelni Sousa utódjaként. Conceicaóról semmi, leszámítva, hogy a szakembert a napokban a Sporting Lisszabonnal is összefüggésbe hozták. Megkeresésünkre a Vidinél annyit mondtak, edzőkérdésben továbbra is keresik a lehető legjobb megoldást – írja a Bors.

Hogy tisztábban lássunk, felvettük a kapcsolatot a tekintélyes A Bola nevű portugál újság munkatársával, Ricardo Quaresmával, hátha többet tud a háttérben zajló tárgyalásokról. Az újságíró először időt kért, majd a Borsnak elárulta, beszélt Conceicaóval, aki röviden úgy reagált: „Nem megyek a Videotonhoz!”

– Az edző szerint még bármi előfordulhat, így az is, ha nem kap jobb ajánlatot, végül megállapodik a magyar csapat vezetőivel, ám egyelőre kivár – árulta el Queresma, aki hozzátette, nem valószínű, hogy a Sportingnál köt ki a szakember. Ám arra, hogy Conceicao hezitálásának pénzügyi vagy szakmai okai vannak, a szakíró nem tudott választ adni.

Olvasói sztorik