NB I

Szimpatikus a Haladás!

Az első csapatnál nem számítanak Barczi Dávidra, ezért távozik Újpestről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Újpest FC belga vezetőedzője, Jos Daerden a tavaszi szezonban már nem számít Barczi Dávidra az első csapatnál, így a középpályásnak megmondták a klubnál, hogy a felkészülést csak a második kerettel kezdheti. A 23 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, mivel szeretne az élvonalban játszani a továbbiakban is, így most új csapatot keres.

– Volt egy edzői beszélgetés az évzáró előtt, akkor derült ki, hogy igazából nem számítanak rám – kezdte Barczi Dávid. – A teljesítményemet kifogásolták, azt mondták, nem elegendő ahhoz, hogy számításba vegyenek az első csapatnál, csak a tartalékok között…

– Hogyan tovább?
– Mivel elsősorban az élvonalban szeretnék pályára lépni, így váltanom kell. Újpesten ezt a döntést hozták, én elfogadom, nincs bennem tüske, de az nem várható el, hogy kivárom, amíg újra számításba vesznek. Lépnem kell.

– A Haladásnál felvetődött a neve a lehetséges érkezők között…
– Valóban volt megkeresésem Szombathelyről, velem és az ügynökömmel is beszéltek. A Haladás egy magyar játékosokra építő, kreatív támadófocit játszó csapat, úgyhogy eléggé szimpatikusak!

– Mivel tölti az ünnepeket? Jut idő a pihenésre?
– A téli szünetben most minden energiámat felemészti az, hogy csapatot találjak. Addig igazából nem is tudok kikapcsolódni, megnyugodni. Remélem, mihamarabb eldől a sorsom, és akkor jut időm egy kis lazításra is.

Olvasói sztorik