NB I

Az újpesti fiatal szerződése

A 19 éves Toricska Rajmond kedden élete első profi szerződését írta alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már 2009 óta Újpesten játszik, a szurkolók azonban csak az októberi, Debrecen elleni Ligakupa-mérkőzésen ismerték meg Toricska Rajmond nevét, aki akkor két góllal járult hozzá a csapat sikeréhez. A 19 éves játékos kedden délután 2015. június 30-áig érvényes szerződést írt alá az Újpest FC-vel, amely az opció értelmében további két évvel meghosszabbítható – írja a klub honlapja.

Toricska szülővárosában, Nagykőrösön kezdte a pályafutását, majd féléves kecskeméti kitérő után, három évvel ezelőtt igazolt a Megyeri útra. Az azóta eltelt időszakban először az U17-, majd az U19-csapat meghatározó játékosa volt, az őszi idényben mutatott teljesítményével pedig bizonyította a szakmai stábnak, hogy megérett a profi szerződésre.

– Egyértelműen pályafutásom csúcspontja a mai nap, életem egyik legboldogabb pillanata volt, amikor aláírtam a szerződést – nyilatkozta Toricska Rajmond. – Nagyon izgatott vagyok, mert az első kerettel kezdem meg felkészülést januárban. Szeretném bizonyítani, hogy megérdemlem a lehetőséget, és bízom benne, hogy minél hamarabb bemutatkozhatok az NB I-ben is. Az elmúlt időszakban Víg Péter keze alatt nagyon sokat fejlődtem, úgy érzem sikerült felvennem a felnőttek ritmusát, persze így is nagyon sokat kell még fejlődnöm minden tekintetben. A középpálya mindkét szélén és támadó középpályásként is számíthatnak rám az edzők, de volt már arra is példa, hogy a védelemben kaptam szerepet.

Olvasói sztorik