NB I

Rajczival szerződést bontottak Újpesten

Hivatalossá vált, hogy a klub felbontotta Rajczi Péterr szerződését, a csatár távozik a Megyeri útról.

Kapcsolódó cikkek

Ketten az NB II-es keretben
Barczi Dávid és Szokol Zsolt jövőre a második kerettel kezdi meg az edzéseket, de ez nem azt jelenti, hogy előttük végleg bezárult volna az első csapat öltözőjének kapuja – írja a klub weblapja.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Újpest FC postán küldte a felmondást Rajczinak, ám amíg a küldemény úton volt, Roderick Duchatelet elnöknek személyes kapcsolatain keresztül lehetősége nyílt elintézni, hogy a csatár kölcsönben egy belga első osztályú csapatban folytassa pályafutását. Ez a megoldás a magyar klubnak nem jelentett volna anyagi hasznot, csupán egy lehetőség volt a játékos számára, hogy a karrierjében ne legyen még nagyobb törés. Az Újpest FC felvette a kapcsolatot Rajczi Péterrel, hogy közösen teremtsék meg a jogi hátteret ehhez a lehetőséghez, amivel azonban a támadó végül nem kívánt élni, így csütörtök este hivatalossá vált, hogy távozik – áll a klub honlapján.

A rutinos támadó egy év kivételével 2003 óta erősítette az újpestieket, de a jelenlegi idény kezdete előtt a második csapathoz száműzték, és ott is csak ötször léphetett pályára. Eddigi pályafutása során 181 élvonalbeli meccsen 81 gólt lőtt, és 11 alkalommal a válogatottban is szerepelhetett.

Olvasói sztorik