NB I

Dajics és Rajczi is Siófokon?!

A korábban a Videotonban és a Vasasnál is megfordult Juszuf Dajics Siófokon folytatja

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az FGSZ Siófok vezetőedző-ügyvezetője, Horváth Károly a felkészülés alatt többször hangoztatta: elégedetlen együttese támadójátékával. Ennek javítása érdekében tovább erősítette együttesét.

– A bosnyák Juszuf Dajics a következő szezonban nálunk játszik, és az MTK-val is sikerült megállapodnunk Molnár Marcell átigazolásáról, vele kétéves megállapodást kötöttünk – jelentette be a szakember a sonline.hu oldalon.

A tréner azt is bejelentette, hogy Eszlátyi István nem lesz a balatoniak labdarúgója.

A huszonegy éves Molnár Marcell már hosszabb ideje a Siófok edzéseit látogatja, s az Ajka elleni felkészülési mérkőzésen egy hatalmas távoli góllal tette le névjegyét.

A bosnyák Juszuf Dajics már 84 meccset játszott az élvonalban, és ezeken 19 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját. A 27 éves labdarúgó két és fél évet töltött a Videotonnál. Három év után tért vissza Magyarországra, ahol a legutóbbi szezonban a Vasasban 25 bajnokin ötször volt eredményes.

Siófokon felvetődött az újpesti, tizenegyszeres válogatott Rajczi Péter esetleges szerződése is. A 31 éves támadó 181 első osztályú találkozón 81 gólt szerzett.

Olvasói sztorik