NB I

Rendezték a vitás kérdéseket

Rajczi Péter szerint annyira nem veszett össze az újpestiekkel, hogy ne tudtak volna felülemelkedni a problémákon.

Amint arról korábban már beszámoltunk, hétfőtől újra az Újpest FC játékosa Rajczi Péter. A harmincéves támadóval a klub egy plusz egyéves szerződést kötött, keddtől újra edzésbe áll, és el is utazik a csapattal a soproni edzőtáborba.
A tizenegyszeres válogatott csatár, aki az Újpest színeiben 160 NB I-es mérkőzésen 73 gólt szerzett, elmondta, neki is meg kell tennie a magáét a sikeres közös munka érdekében – írja a klub hivatalos honlapja.
– Délelőtt be kellett mennem a klubházba dr. Bartha Csabához és Kovács Zoltánhoz, akik elmondták, hogy felülvizsgálták a helyzetemet, és hozzátették, jó lenne, ha együtt tudnánk működni – mesélte Rajczi Péter. – Nyilvánvalóan ehhez nekem is hozzá kell tennem a magamét, ezért amit ajánlottak, azonnal elfogadtam. Ezt követően a szakmai stábbal egyeztettünk, és rendeztük az eddigi vitás kérdéseket. Az edzők elmondták, hogy mit várnak tőlem, de erről most nem szeretnék beszélni, mert ezt belügynek tekintem. Mindenesetre, úgy érzem, nem jelent problémát, hogy megfeleljek az edzők elvárásainak. Elismerem, hogy voltak nézeteltéréseink, de annyira nem vesztünk össze, hogy ne tudtunk volna felülemelkedni a problémáinkon. Hamar ment minden, csak el kellett idáig jutni. Azt talán nem kell hangsúlyoznom, hogy mit jelent számomra az Újpest, itthon más csapatban nem szívesen játszottam volna. Most már túl vagyok a nehezén, és mától csak arra koncentrálok, hogy minél jobb és teljesebb felkészülést produkáljak, és minél hasznosabb tagja legyek a csapatnak.

Olvasói sztorik