NB I

Simon Krisztián szerződést hosszabbított

Az újpesti szélsőtámadó új megállapodása a 2015–2016-os szezon végéig szól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két évvel meghosszabbította 2014. június 30-ig érvényes szerződését az Újpest FC 21 éves játékosa, Simon Krisztián, akinek így már a 2015–2016-os szezon végéig van érvényes megállapodása a fővárosiakkal – áll a klub honlapján.

Simon 14 évesen, Gödöllőről igazolt Újpestre, azóta egy féléves hollandiai kitérőt leszámítva a Megyeri úton játszik. Az NB I-ben a 2009–2010-es szezonban, Zalaegerszegen mutatkozott be, azóta 44 mérkőzésen öt alkalommal volt eredményes az élvonalban.

– Két hete beszélgettünk először Roderick Duchâtelet úrral a hosszabbításról, és hamar sikerült mindenről megegyeznünk – nyilatkozta a fiatal támadó. – Nagyon jól esik, hogy bíznak bennem, annak ellenére is, hogy az elmúlt fél év nem úgy sikerült a sérülések miatt, ahogyan terveztem. A legnagyobb álmom az, hogy a szerződésem végéig legalább egy bajnoki címet ünnepelhessek Újpesten. A következő héten még pihennem kell, de utána elkezdem az edzéseket személyre szabott program alapján, így január tízedikén jó állapotban jelentkezhetek a felkészülés első napjára. Hiszek benne, hogy a szezon végén elérhetjük a kitűzött célt, azaz benne leszünk az első négyben.

Olvasói sztorik