Hírek

Simon Krisztián talpcsontja ismét eltört

Három játékost is kényszerűségből kellett lecserélnie az Újpest edzőjének.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A Vasas elleni bajnokin (2-0) az Újpest vezetőedzője, Marc Leliévre nem sokat törhette a fejét azon, kit cseréljen le, illetve kit küldjön be játékosai közül, hiszen hárman is megsérültek az első félidőben.

Kabát Péter már a harmadik percben a földre került. A csatár egész héten sérüléssel bajlódott, de vállalta a játékot. A Haladás ellen belerúgtak a vádlijába, most egy rossz lépésnél újra előjött a sérülés, sőt rá is sérült. Kedden megy ultrahangos vizsgálatra, akkor tudja meg a pontos diagnózist – írja a klub honlapja.

A kilencedik percben a súlyos sérüléséből nemrég felépülő Simon Krisztián is fájdalmas arccal bicegett le a pályáról. Kiderült, újra eltört a talpcsontja. Néhány napra fekvőgipsz került rá, amit majd járógipszre fognak cserélni. Az biztos, hogy legalább öt hetet ki kell hagynia, tehát ebben a szezonban már nem léphet pályára.

A harmadik lecserélt sérült, Kiss Zoltán már a Zalaegerszeg elleni mérkőzésre készülve teljes értékű edzésmunkát végezhet. Neki egy kapu előtti kavarodás során ismét ráestek a már sérült, bevérzett vádlijára, és jobbnak látta, ha a nagyobb bajt megelőzendő cserét kér.

Olvasói sztorik