NB I

Szerződést hosszabbított Kabát Péter

Az Újpest rutinos támadójának új szerződése a következő szezon végéig szól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán meghosszabbította a mostani idény végén lejáró szerződését Kabát Péter, akinek így már 2014. június 30-ig van érvényes megállapodása az Újpest FC-vel – áll a klub honlapján.

A tizenhatszoros magyar válogatott támadó eddig nyolcvan NB I-es találkozón 42 gólt szerzett újpesti színekben, összesen pedig 216 bajnokin 92 találatot jegyez a magyar élvonalban. A jelenlegi idényben is együttese legeredményesebb játékosa, hiszen kilenc mérkőzésen öt alkalommal talált be ellenfelek kapujába.

– Néhány héttel ezelőtt beszélgetésre hívott Roderick Duchatelet a jövőmmel kapcsolatban. Elárulta, azt szeretné, ha maradnék a klubnál, a válaszom pedig nem is gondolkodtam sokat, nagyon örülök a hosszabbításnak – nyilatkozta a 35 éves Kabát Péter. – Itt szeretném befejezni a pályafutásomat. Szeretem az egész közeget, amely a klubot körülveszi, a szurkolókat és persze a csapattársaimat is. Otthon érzem magam, és nem utolsó sorban érzem a tulajdonos és a szakmai stáb bizalmát. Abban is megállapodtunk, ha fizikálisan bírom majd a terhelést, akkor jövőre akár újabb egy évvel megtoldhatjuk a megállapodást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik