Hírek

Könyv jelenik meg Kabát Péterről

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A gazdag labdarúgó-karriert magáénak tudó, rengeteg élményen, sikeren, kudarcon és viszontagságon edződött játékos, Kabát Péter életét mutatja be az a könyv, amely várhatóan az idei esztendő végén jelenik meg.

Kiderül, hogyan indult az Újpest 35 éves, gólerős csatárának pályafutása a Honvédban, mennyit dolgozott azért, hogy NB I-es gólkirály legyen a Vasasban, milyen benyomások érték hétéves légióskodása során a törökországi, a bolgár és az osztrák bajnokságban? Miért szerződött haza, és miért éppen az Újpestbe? Hogyan élte meg az első Ferencváros elleni derbiét? Csapatkapitányként miért hagyta el a Megyeri utat, és szerződött Debrecenbe?

A kötet olvasói arra is választ kapnak, miért nem érezte jól magát Kabát a bajnokcsapatban? Milyen szóváltásba keveredett Herczeg András edzővel, aki jegelte őt? Miért öntött fel a garatra a harkovi Európa Liga-csoportmeccs után, és verte be egy őrbódé ablakát? És megtudjuk, milyen érzésekkel tért vissza a lila-fehérekhez? Felelevenítjük a támadó David Beckhammel történt afférját, és Kabát elmeséli, miért lett öngyilkos az egyik csapattársa. Akik arra is kíváncsiak, hogyan talált rá főszereplőnkre a szerelem modell-barátnőjével, és milyen a viszonya a fiával, hamarosan megtudhatja a 2012. december elején megjelenő könyvből!

Olvasói sztorik