NB I

„Nyerhettünk volna…”

Horváth Adrián szerint ők alakították ki a Videoton elleni, döntetlenre végződő találkozó legnagyobb helyzetét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat este a Videoton együttesét fogadta a PMFC-Matias az OTP Bank Liga 15. fordulójában. A mérkőzésen 0-0-s végeredmény született, de a hazaiaknál futballozó, a 25. születésnapját éppen kedden ünneplő Horváth Adrián szerint legyőzhették volna a nemzetközi porondon remeklő Videoton gárdáját.

– Úgy gondolom, nagyon jó mérkőzés volt – kezdte a pécsiek születésnapos középpályása. – Hajtós, küzdelmes összecsapást játszottunk a Videotonnal. Annak ellenére, hogy kevés helyzet volt, mindkét együttes támadólag lépett fel. Úgy érzem, megnyerhettük volna a meccset, hiszen nekünk volt a legnagyobb ziccerünk a találkozón.

– A bajnokság felénél járunk, hogyan látja a csapat eddigi szereplését?
– Abszolút nem vagyok elégedett. A pontjaink nem tükrözik jól azt, amire képes az együttesünk. Van még két forduló, mindenféleképpen azt várom, hogy a hátralévő meccseinken minél több pontot tudjunk gyűjteni. Egy jó felkészülés után pedig szeretnék egy jobb tavaszi szezont futni.

– A saját teljesítményével mennyire elégedett?
– Nem mondanám, hogy meg vagyok magammal elégedve. Gólt, gólokat is várnék magamtól, sajnos idén eddig nem sikerült betalálnom. Jobb teljesítményt várok magamtól, voltak jó mérkőzéseim, illetve kevésbé jók is. Csinálom tovább a dolgom, bízom benne, hogy jobban megy majd a játék.

– A tizenegyedik helyen állnak jelenleg a tabellán. Mit gondol, hova érhetnek oda a végén?
– Továbbra is a középmezőny elejére szeretnénk odaérni. Feljebb szeretnénk lépni a mostani helyezésünknél, mert ez nem mutatja jól a csapat teljesítményét.

– A Paks együttesét fogadják a hétvégén. Mit vár az összecsapástól?
– Jó csapatnak tartom a Paksot. Csak magyar játékosok alkotják a keretüket, nincs külföldi labdarugójuk. Nehéz dolgunk lesz, hiszen egy jól összeszokott társaságról van szó, de mindenképp győzelmet várok.

– A születésnap alkalmából készülnek valami összejövetelre a csapattal?
– Erre még nem gondolok. Először legyen meg pénteken a három pont a mérkőzésen, utána ráérünk gondolkodni esetleg valamilyen ünneplésen.

Olvasói sztorik