NB I

Dupla fordulatszámon játszik volt csapata ellen

A tavasszal még a Honvédot erősítő Horváth Adrián szerint koncentrációban kell leginkább javulniuk.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt három szezonban a Budapest Honvéd játékosa volt, de idén már nevelőegyesülete, a Pécsi MFC sikereiért harcol Horváth Adrián, pénteken pedig pályára is léphet előző csapata ellen az OTP Bank Liga tízedik fordulójában. A 25 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, jó érzés lesz újra a Bozsik-stadionban játszani, ahol szeretnék legalább az egyik bajnoki pontot hazavinni, de ehhez egészmeccses koncentrációra lesz szükségük.

– Az Újpest ellen három-egyre alulmaradtak, pedig az elején még önöknél volt az előny…
– Nehéz volt a mérkőzés, hiszen bár korán gólt szereztünk, sajnos rögtön érkezett is a válasz a vendégek oldaláról, és onnantól már tulajdonképpen az Újpest dominált. Nem koncentráltunk eléggé bizonyos szituációkban – vélekedett a Rangadó megkeresésére Horváth Adrián.

– Mi lehet az oka a rapszodikus szereplésnek?
– Úgy gondolom, a játékunkkal nagy gondok nincsenek, inkább az odafigyeléssel, a koncentrációval. Ha a helyzetkihasználásoknál, és hátul a védekezésnél pontosabbak lennénk, akkor most sokkal előrébb járnánk.

– Milyen érzés lesz volt csapata ellen játszani?
– Jó érzés, első élvonalbeli klubom volt a Honvéd, sokat köszönhetek nekik, szívesen térek vissza a Bozsik-stadionba. Az biztos, hogy kétszáz százalékon fogok pörögni, ha pályára kerülök.

– Milyen eredménnyel lenne elégedett?
– Lassan veszélyes zónába kerülünk, így nekünk talán még fontosabb ez a találkozó. Muszáj lesz most már összekapni magunkat. Minimum egy pontot el kell hoznunk Kispestről.

Olvasói sztorik