NB I

Pofozkodott a csapatkapitány?

Azt írja az újság, hogy a Videoton–Győr meccsen Sándor György megütötte Takács Ákost...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Huszonnyolc játékos lépett pályára a vasárnapi Videoton – Győri ETO (0-1) meccsen, közülük mindössze tíz magyar. Ez már önmagában is elég szomorú az egyik legjelentősebb hazai rangadón, az meg pláne nem szívderítő, hogy a hírek szerint két honfitársunk alaposan összekapott a lefújás pillanataiban.

Egy neve elhallgatását kérő győri futballista a Bors című bulvárlapnak elárulta, hogy a mérkőzés lefújása után azért szabadultak el az indulatok, mert egy, a Videotonban játszó korábbi győri focista megütötte Takács Ákost. Nos, a fehérváriak keretében egyetlen korábbi ETO-futballistát találtunk, ő pedig Sándor György csapatkapitány. Klement Tibor, a kisalföldiek ügyvezetője elárulta, nem kezdeményeznek fegyelmi eljárást, mert nem áll rendelkezésükre videofelvétel az esetről.

A mostani ütés előtt nemrég a spanyol Álvaro Brachi fejelte le Présinger Ádámot, a Pápa játékosát, amiért négy Ligakupa-meccsre meszelték el. Ha a vasárnapi eset tényleg megtörtént – márpedig Takács a sportnapilap hasábjain megerősítette –, akkor különösen pikáns esetről van szó, hiszen Sándor György édesapja, Sándor István a Győri ETO FC NB II-es második csapatának vezetőedzője…

Olvasói sztorik