Hírek

„Nem bántottam Torghellét!”

Lipták Zoltán szerint Torghelle Sándor egyértelműen szimulált a nagy port kavaró esetnél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap délután a Videoton otthonában vendégszerepelt a Győri ETO az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában. A kisalföldiek 1-0-s győzelmet arattak Székesfehérváron, ezzel a bajnoki tabella élére álltak, hiszen az eddigi listavezető MTK, illetve a nagy rivális Debrecen is botlott a hétvégén. A Videoton együttesét is megjárt Lipták Zoltán a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, titkon reménykedtek a győzelemben, amit rendkívül taktikus futballal sikerült megszerezniük.

– Ez volt zsinórban a hatodik győzelmünk. Székesfehérváron nagyon nehéz nyerni, de titkon reménykedtünk benne, és úgy mentünk oda, hogy a három pont megszerzése a cél. Nem volt könnyű mérkőzés, de olyan taktikát dolgoztunk ki, amivel sikerült megnyernünk a találkozót – vélekedett a magyar válogatott 27 éves védője.

– Nagy port kavart az egyik eset, amely kapcsán felvetődik a kérdés: bántotta Torghelle Sándort?
– Biztos, hogy nem értem hozzá, ahogyan Takács Ákos sem! Látszik a videofelvételeken is, hogy senki nem bántotta. Torghelle homorít, egyértelműen szimulál. Ezt megette már neki korábban hat játékvezető, úgy tűnik, most a hetedik nem tette ezt meg, hiszen nem is ért büntetőt az eset.

– Említette, hogy zsinórban hat meccset nyertek, a bajnoki rajt viszont nem sikerült túl jól a Győr számára…
– Azt gondolom, hogy korán kezdődött számunkra a szezon. Az első meccsen egy nagyon erős Debrecen ellen léptünk pályára, a mi védelmünk pedig szinte csak új játékosokból állt, nem voltunk még összeszokva. Szerencsére átvészeltük ezt az időszakot, és úgy érzem, hogy nagyon jó úton haladunk. Pénteken a Pápát fogadjuk, és mi mindig csak a következő mérkőzéssel foglalkozunk. Szépen csendben készülünk, és nem titkolt szándékunk a három pont megszerzése ezen a mérkőzésen is.

– Nyáron igazolt Győrbe, hogy érzi magát új csapatában?
– Hat játékossal együtt én is újként érkeztem a nyáron Győrbe. Eleinte nehezen indult, hiszen volt egy kis lemaradásom, elölről kellett magam újra felépítenem. Szerencsére folyamatosan szerepeltem, játszottam a mérkőzéseket, és úgy is érzem, hogy egyre jobb formába kerülök fizikálisan és mentálisan is.

Olvasói sztorik