NB I

Lipták, Elek és Lencse az ETO-ban?

Jelentős változások várhatók a Győri ETO játékoskeretében, több válogatott szintű futballista érkezhet.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Győri ETO csapata Pintér Attila vezetőedző irányításával június 18-án kezdi meg a felkészülést a következő bajnoki idényre. A klubvezetés tájékoztatása szerint a játékoskeretben tervezett változásokat addig nem hozzák nyilvánosságra. A korábban megjelent információk alapján kapust, belsővédőt, támadó középpályást és csatárt mindenképpen szerződtetni kíván az ETO – írja a Kisalföld.

A klub célkeresztjében van Elek Ákos válogatott középpályás, akit szerződés köt a Videotonhoz, és az elmúlt idényt a török Eskisehirspornál töltötte.

A győri klub újra felvette a kapcsolatot Lipták Zoltánnal, ő a szerződése értelmében ingyen távozhat Újpestről. Talán az ETO malmára hajthatja a vizet, hogy a válogatott védő a közelmúltban Ménfőcsanakon vásárolt magának ingatlant, hogy közelebb legyen pápai kedveséhez.

A győri születésű, ugyancsak Videoton-játékos Lencse László megfelelő ajánlat esetén szintén az ETO-hoz igazolhat.

Kapusposzton új emberként a kecskeméti Antal Botond, vagy egy volt magyar válogatott hálóőr jöhet szóba.

A Kisalföld információi szerint két jó képességű külföldi labdarúgóval célegyenesbe értek a tárgyalások. A szlovén, valamint a szerb középpályás sorsa napokon belül eldőlhet.

Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője elmondta, megszületett a megállapodás a klub, és a Siófok között. Ennek értelmében az ETO térítésmentesen bocsát játékosokat az első osztályú rivális rendelkezésére, a futballisták költségeit viszont a balatoni egyesületnek kell állnia. Cserébe a 14 év alatti siófoki fiatalok ugyancsak térítésmentesen kerülhetnek Győrbe az akadémiára.

Olvasói sztorik