Videó

Nincs megállás

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Győr 1-0-s győzelmet aratott a Videoton otthonában az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának vasárnapi rangadóján.

Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője csapata csütörtöki Európa Liga debütálása után a rotáció mellett döntött, több játékosát is pihentette. A találkozó elején nem találta a ritmust a hazai együttes, amely sok hibával játszott, de a felforgatott védelemmel futballozó ETO sem jelentett komoly veszélyt a kapura. A 20. perctől aztán megnyugodtak a fehérváriak, egyre nagyobb iramot diktáltak, ráadásul körbelőtték a győri kaput, azonban Stevanovics kapust nem dolgoztatták meg túlságosan.

A második félidő nagy részében jóformán egyetlen ETO-játékos sem lépte át a felezővonalat, teljes csapatával védekezett a Győr, és sokáig ez eredményes is volt, mert a Videoton hiába mozgatta a vendégvédelmet, csak nagy ritkán tudta áttörni. A játékrész derekán aztán Koltai révén a semmiből szerzett vezetést a Győr, amire a hazaiak támadó cserékkel reagáltak. A kapura azonban így sem lett veszélyesebb a fehérváriak játéka, és egy büntető gyanús esetnél Fábián játékvezető sem segítette a Videotont. A Győri ETO FC erősen defenzív játékával mindhárom pontot elvitte Székesfehérvárról. A találkozó végén Torghelle kiállítása paprikázta a hangulatot, amit aztán a lefújást követően a két csapat kakaskodása még inkább fokozott.

A legutóbb bronzérmes kisalföldiek sorozatban hatodik bajnoki mérkőzésüket nyerték meg, mostani sikerükkel egyben a tabella élére ugrottak.

Olvasói sztorik