Hírek

Kész Átverés Show a bíróságon

Vizteleki János vallomást tett a megyei első osztályú Ladánybene–Solt meccsel kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

Késő délelőtt bombariadó volt a Fővárosi Törvényszék épületében, de úgy látszik, a rendészek, a rendőrök és a tűzszerészek már rutinból járnak el ilyen esetben, mert nem ürítették ki az létesítményt, csak végigsétáltak a folyosókon, és unott arccal körülnéztek…

A tárgyalás azzal folytatódott, hogy Gimesi Ágnes bírónő elrendelte a vádegyesítést Zoran Supics esetében, akiről egykor a Rangadó.hu írta meg először, hogy a neve szerepel az egyik feltáró jellegű vallomásban.

A következő tárgyalási napok: szeptember 16., 18., 23., és 25. Ekkor a telefonlehallgatások kivonatának felolvasására kerül sor, tanúként meghallgatják a többi közt Németh Gábort, Szanyó Martint, Somorjai Tamást és Kovacsics Károlyt, valamint az Aczél Zoltán ügyvédje, Czeglédy Csaba által a szünet előtt megjelölt személyeket.

Korábban írtuk:

Kedden délelőtt folytatódott a hazai bundaügy büntetőeljárása a Fővárosi Törvényszéken.

Előbb a Kaposvölgye–Szigetszentmiklós Magyar Kupa-mérkőzés került terítékre. Strublics József vallomást tett, elmondta, hogy Andruskó Attila kereste meg, de pénzt nem fogadott el, nem ment bele a csalásba, és manipulációs szándékot egyetlen csapattársán, Andruskón sem észlelt. Jagodits Gyula és Horváth Gyula nem tett vallomást.

A Bács-Kiskun megyei első osztályú Ladánybene–Solt meccs következett. Vizteleki János mondandója közben többször is röhögésbe fulladt a tárgyalás, együtt nevettek a védőügyvédek, a vádlottak és a hallgatóság tagjai – köztük Kenesei Krisztiánnal –, ráadásul a hangosítással valami probléma adódott, mert a mikrofon és a hangszóró egész nap recsegett. A vádlott végül a Kész Átverés Show-hoz hasonlította a nyomozást, az ominózus telefonbeszélgetést pedig cseles beszélgetésnek nevezte. Tagadta, hogy manipulálni kívánták volna a meccset, szerint csak az izgágaságának köszönheti, hogy belekeveredett az ügybe.

Ezután Vincze Zoltán érkezett, aki nem tett vallomást.

A hatod-, a nyolcad- és a huszadrendű vádlott védője bizonyítási indítványt jelentett be. Aczél Zoltán ügyvédje tanúként beidéztetni szándékozta Nagy Lajost, a Siófok egykori játékosát, a Biatorbágy jelenlegi játékos-edzőjét; Milinte Árpádot, a Siófok egykori, a Dunaújváros jelenlegi kapusát; Nagy Ferencet, a Zalaegerszeg korábbi elnökét; a Pólus Kaszinó egykori ügyvezetőjét; valamint Csorba Ottót és Nemes Ferencet, a Siófok egykori elnökét és ügyvezetőjét.

A bírónő bejelentette, hogy vádegyesítésre került sor a Pápa és a Diósgyőr egykori szerb játékosa, Zoran Supics ügyével, majd szünetet rendelt el.

Olvasói sztorik