Hírek

Huszti Szabolcs tilosban parkolt

Ötvenmilliós McLarenjét hagyta egy budapesti buszmegállóban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb kínos ügybe keveredett Huszti Szabolcs. A magyar válogatottbeli szereplést korábban kétszer is lemondó futballista – aki egy hete engedély nélkül hagyta el német élvonalbeli klubját, a Hannovert – tilosban parkolt luxusautójával.

A Blikk olvasóriportere lefotózta, amint a légiós a XII. kerületi Csörsz utcában otthagyta ötvenmillió forint értékű McLaren P4-esét egy buszmegállóban. Az autó alatt, előtt jól látszik a sárga felfestés.

– Egyből szemet szúrt, hogy befordult az utcába egy csodaautó, amelyből nem sok szaladgál az utcákon – mesélte N. Tibor, aki meg is örökítette a történteket. – Furcsa volt, hogy a buszmegálló végén hagyta a kocsit a sofőr. Amikor kiszállt, akkor ismertem fel, hogy ő a futballista Huszti Szabolcs. Azt hittem, csak néhány pillanatra beszalad valahová, és mindjárt jön, azért állt meg a tilosban. De negyedóra múlva sem került elő, így keresni kezdtem. A közeli bevásárlóközpont teraszán található kávézóban sokáig beszélgetett egy férfival, csak jóval később tért vissza.

Az autó teljesen elfoglalta a buszmegálló előtt az aszfaltot. A férfi elmondása szerint a helyszínre korábban megérkeztek a polgárőrök, fel is írták a kocsi rendszámát, majd odébbálltak. Számon kérte rajtuk, miért nem büntetik meg, azonban közölték vele, ők csak figyelmeztethetik a szabálysértőt, a közterület-felügyelők bírságolhatnák meg tízezer forintra.

– Szerencséje volt, megúszta a büntetést, de felháborítónak tartom, hogy egy több tízmilliós autó jól kereső gazdája arra sem képes, hogy beálljon a közeli pláza teremgarázsába, inkább pofátlanul a tilosban bliccel. Ráadásul a busz sem tudott beállni tőle, így az úttestről kellett felszállniuk az utasoknak – bosszankodott Tibor.

A Hannover csapatától kimerültség miatt távozott futballista az előző héten még Ausztriában pihent a családjával. Lelépéséért a német sajtó szerint húszezer eurós (hatmillió forintos) büntetésre számíthat klubjától, ehhez képest a parkolási bírság csekélység lenne…

Az origo.hu megjegyzi, hogy a 625 lóerős McLaren MP4 3,1 másodperc alatt gyorsul százra és 333 km/h a végsebessége, az ára pedig 70 és 80 millió forint körül mozog.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik