Nemzetközi foci

Miért lépett le Huszti?

Klubváltást akart kierőszakolni, vagy egyszerűen csak nem volt kedve a levezetőedzésekhez és a hírverő meccsekhez?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn megírtuk, hogy komoly büntetésre számíthat Huszti Szabolcs, mert a német Bundesliga szombati szezonzárása után engedély nélkül szabadságolta magát, nem vesz részt csapata, a Hannover levezetőedzésein, illetve hírverő mérkőzésein.

A Bild cikke szerint a szélső középpályás Budapesten tartózkodik a családjával, Vladan Filipovics menedzser viszont azt állította: nem tudja, merre jár éppen az ügyfele. Azt írják, karrierje utolsó nagy szerződésére spekulál, ezért távozni akar jelenlegi klubjától, amelyhez egyébként 2015-ig kötelezte el magát. Ezzel csak az a bökkenő, hogy a szerző szerint egyelőre egyetlen komoly ajánlata sincs, bár az elmúlt évadban ő volt a Hannover egyik legjobbja (10 gól, 9 gólpassz) és házi gólkirálya.

Egy másik gondolatmenet szerint egyszerűen nem volt kedve a levezetőedzésekhez, és a négy barátságos meccshez, ezért a saját feje után ment, és inkább zsebből kifizeti a – sajtóhírek szerint – húszezer eurós büntetést, hiszen a másfél milliós éves fizetéséhez képest ez semmiség.

A Kicker is címlapon foglalkozik honfitársunk botrányos sztorijával. A szaklapnál is valószínűsítik, hogy klubváltást akar kikényszeríteni, és megjegyzik, hogy még a Husztival legszorosabb viszonyban lévők sem tudják, mi történt vele, és hol van jelenleg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik