Hírek

Csak „beijesztettek” a nagy nevekkel?

Megszületett a döntés: hétfőtől Lucsánszky Tamás az NB II-es Nyíregyháza vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A Nyíregyháza Spartacus vezetősége vasárnap délután végleges döntést hozott: Lucsánszky Tamás lesz az új vezetőedző. A szakember hét éven át Budaörsön, ősszel pedig egy rövid ideig Soroksáron dolgozott. A csapat hétfő délután találkozik először az új szakvezetővel.

– Fiatal, ambiciózus trénert kerestünk a csapathoz, egy olyan embert, aki a legjobbat tudja kihozni a csapatból. Mind a pályán, mind a hétköznapokon. Lucsánszky Tamás a játszós foci híve, részletesen átbeszéltük edzésmódszerét, terveit, melyet hétfőtől már a gyakorlatban is láthatunk – nyilatkozta a klub honlapján Sipos Zoltán ügyvezető.

A zuhanyhíradó információi szerint Détári Lajos, Bozsik Péter, Supka Attila, Simon Antal, Sisa Tibor és ifj. Mihalecz István neve is felvetődött, mint a múlt héten távozó Brekk János lehetséges utódja, de úgy tűnik, az egykori válogatott játékosok (Korolovszky, Bajzát, Bodnár, Bárányos), valamint a külföldiek szerződtetésével a klub pénzügyi lehetőségei korlátozottá váltak, és csak beijesztettek a nagy nevekkel…

Olvasói sztorik