NB I

Supka vagy Détári?

Nagy halakra pecáznak a Spartacus vezetői, állítólag kedden kiderül, melyikük akad horogra?!

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A Mezőkövesd elleni vereséget követően távozott az NB II Keleti-csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus szakmai igazgatója, Brekk János, ezért a klub vezetői gőzerővel keresik az utódját.

„Miközben a klub vezetése folyamatosan tárgyal edzőjelöltekkel, a játékosok ma is Márton István és Téglási Gábor irányításával készültek. Persze, a labdarúgók is azt találgatják, ki lesz az új vezetőedző, akinek személyét már ma bejelenthetik” – írja a klub honlapja.

A csakfoci.hu hétfőn megírta, hogy Détári Lajos az egyik jelölt, a Rangadó.hu pedig kedden úgy értesült, Supka Attila a másik kiválasztott, s kettejük közül kerül ki a szabolcsiak következő vezetőedzője. Az 50 éves Supka irányításával nyerte első és második bajnoki címét a Debrecen, majd kétszer is eredményesen dolgozott a Honvédnál, de a pécsi kitérőjére aligha lehet büszke. Érdeklődésünkre nem erősítette meg, hogy ő az egyik jelölt Nyíregyházán, azt mondta, egyelőre senki nem kereste a klub részéről.

Olvasói sztorik