Hírek

A lábtörő enyhe eltiltása

A diósgyőri Csirszki Martin lábát eltörő Tandia gyakorlatilag csak másfél hónapos eltiltást kapott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága december 4-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

OTP Bank Liga

Baráth Botond (Honvéd), mint visszaeső 4, Rok Kronaveter (Győri ETO) 2, Horváth Levente (Lombard Pápa) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Souleymane Tandia (Honvéd) a labdarúgó-mérkőzésektől 2012. december 4-től kezdődően 4 hónapra szóló eltiltást kapott. Ez február végéig nesze semmi, fogd meg jól, hiszen szerdától minden sorozatban szünet van. Utána ki kell hagynia a Ligakupa-középdöntő meccseit, a Magyar Kupa-negyeddöntőt és négy bajnoki fordulót.

Tárgyalás megtartása után Sztavinovszki Botond technikai vezető (Diósgyőr) korábbi, a kispadtól és az öltözőtől 3 mérkőzésre szóló eltiltását, hatályában változatlanul fenntartották.

NB II

Tárgyalás megtartása után a Putnok VSE sportszervezettel szemben Szabó Ádám labdarúgó jogosulatlan szerepeltetésével kapcsolatban hozott határozatát megváltoztatta és a sportszervezettel szemben az eljárást megszüntették. Az MLSZ adatbank tanúsága szerint a Putnok és a Cegléd is visszakapta a korábban levont pontokat.

Tárgyalás megtartása után az Újpest FC Kft. sportszervezettel szemben a Cegléd elleni elmaradt mérkőzéssel kapcsolatban hozott határozatát megváltoztatta, oly módon, hogy a pénzbüntetés szankció kiszabását mellőzték.

Tárgyalás megtartása után Lisztes Krisztián (Szeged 2011) korábbi két mérkőzésre szóló eltiltását 1 mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte. Pedig szándékosan sérülést okozott az orosházi Ondrejó Tamásnak…

Olvasói sztorik