NB I

Bocsánatot kért a lábtörő

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elmondása szerint nem szándékosan okozott sérülést Souleymane Tandia, aki nagyon sajnálja a történteket és bocsánatot kér Csirszki Martintól – írja a DVTK honlapja.

A hétfői nap folyamán Souleymane Tandia, a Budapest Honvéd védője felvette a kapcsolatot a DVTK-val, és bocsánatot kért a Csirszki Martinnal szemben elkövetett szabálytalansága miatt, minek következében vasárnap – kettős szárkapocscsonttörés és szilánkos sípcsonttörés miatt – meg kellett műteni az ifjú diósgyőri középpályást.

Mint elmondta, szerelésével a labdát akarta megszerezni, egyáltalán nem kívánt sérülést okozni és nagyon sajnálja, hogy ilyen súlyos következményei lettek ennek a szerencsétlen esetnek. Egyúttal mielőbbi jobbulást kívánt Csirszki Martinnak. A DVTK labdarúgói is együtt éreznek a fiatal tehetséggel és a hétfő délutáni edzés előtt személyesen adták át jókívánságaikat.

A miskolci klub egyébként semmiféle ellenlépésre nem készül a Honvéddal vagy a játékosával szemben, Csirszki pedig felépülése időszakában semmiféle anyagi hátrányt nem szenved.

Olvasói sztorik