Videó

Eseménydús

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pozitív és negatív értelemben egyaránt eseménydús meccset játszott a Diósgyőr a vendég Honvéddal az OTP Bank Liga 17. fordulójában. A vége 3-1 lett a borsodiaknak.

Az első gólra nem sokat kellett várni, a harmadik percben Luque adott be szögletet, a bal saroknál Jeff Silva beleért a labdába, ami így a hálóban kötött ki (1-0). A 37. percben a Honvéd közel járt az egyenlítéshez, de Délczeg Gergely éles szögből kapufát lőtt. A 71. percben Baráth Botond kapott piros lapot talpalásért, majd a 81. percben tovább csökkent a létszám a Honvédnál, Tandiát is kiállította a játékvezető, mert egy kíméletlen belépővel eltörte Csirszki Martin sípcsontját.

A Honvéd nyolc mezőnyjátékossal sem adta fel, és a 83. percben a Vernes Richárd ellen elkövetett szabálytalanságért megítélt tizenegyest Délczeg váltotta gólra (1-1). A 88. percben a DVTK visszavette az előnyt, egy szöglet után Bacsa Patrik belefejelt a labdába, Gohér Gergő pedig négy méterről a jobb alsó sarokba talált (2-1). A 92. percben biztosította a sikert a Diósgyőr, egy kontra végén Bacsa kapott labdát Gallardótól, majd hét méterről jobbal az üres kapu közepébe gurított (3-1).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik