Hírek

Rengeteg jelentés került napvilágra

Az MLSZ egyik vezetője szerint a kiállítás tényéről szóló játékvezetői információk titkosak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Senki nem érti ezt a kijelentést, hiszen eszerint a közzétett információk alapján senki nem ismerheti meg a kiállítások valós okát, igaz, erről a versenyszabályzat, a fegyelmi szabályzat, valamint egyetlen MLSZ-rendelkezés sem szól – írja a focibiro.hu, a Videoton–Győri ETO meccs után kirobbant játékvezetői jelentés-ügyre utalva.

Nem is szólhat, hiszen hétfő reggelig bárki megnézhette az interneten keresztül, nyilván nem véletlenül így készült el a program. A legnépszerűbb keresőbe beírva számos szó szerinti játékvezető, szövetségi ellenőri jelentés, és fegyelmi határozat is olvasható, sőt még a követlenen linket is kidobja a jegyzőkönyvekhez a kereső.

Íme egy példa a kisalfold.hu oldalról!

Az MLSZ vezetői 2008 óta tudnak arról, hogy a nagyközönség milyen információkhoz férhetett hozzá. Több írásos anyag és feljegyzés is készült arról, hogy az MLSZ ügyviteli rendszerével kapcsolatban milyen módon kellene a szabályzatokat módosítani.

Számos szabálytalanság van a szabályzatokban a mai napig, például sportorvosi, tagsági igazolványok öregfiúkkal kapcsolatban.

Paulo Sousa vasárnapi tévényilatkozatának egyébként semmilyen hivatalos következménye nem lesz az MLSZ részéről, és a szövetség illetékesei azzal sem foglalkoznak, hogy Sándor György, a székesfehérváriak csapatkapitánya megütötte Takács Ákost.

Olvasói sztorik