Hírek

Úgy muzsikálnak, ahogy kell

Dudás Ádám szerint nagyon egységes az ETO, ez a siker titka.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétvégén a Videoton otthonából hozott el három bajnoki pontot, kedden pedig Magyar Kupa-mérkőzésen a megyei másodosztályú Babót SE-t tömte ki 12-0-ra az OTP Bank Liga listavezetője, a Győri ETO FC. Utóbbi sikerből három találattal kivette a részét Dudás Ádám is. A 23 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy a bajnokságban a kezdeti gyengébb produkció után most már sokkal összeszokottabbak, így nem véletlen, hogy jól szerepelnek.

– Mennyire lehet komolyan venni egy ilyen találkozót, ahol az ellenfél jóval alacsonyabb osztályban játszik?
– Persze, minden meccs komoly. Egyáltalán nem vettük félvállról ezt a találkozót sem. Egy jó kis pörgős mérkőzés volt, szerencsére sikerült kihoznunk a maximumot magunkból, ahogy azt az eredmény is mutatja – mesélte a Rangadó megkeresésére Dudás Ádám.

– Ráadásul a Videoton otthonában is nyertek. Hogy látta a mérkőzést?
– Nagyon fontos győzelmet szereztünk Székesfehérváron, hiszen az egyik riválisunk otthonából hoztuk el a három pontot. Ha jól tudom, mintegy tíz éve nem tudtunk már meccset nyerni náluk, most ez a nyeretlenségi széria is megszakadt. Úgy érzem uraltuk a mérkőzést, és megérdemelten nyertünk.

– A bajnokság elején elmaradtak a várt eredmények, de most úgy tűnik, nagyon belelendültek.
– Most már jobban együtt van a csapat, mindenki egymásért is hajt. Ha valaki hibázik, akkor a másik rögtön kisegíti. Igazából úgy muzsikálunk, ahogy kell. Vezetjük a tabellát, de nem szabad hátradőlnünk, mert még rengeteg van hátra. Azonban, ha ezen az úton haladunk tovább, akkor nagyon szép szezonunk lehet.

Olvasói sztorik