Futsal

Szoros újszegedi siker Csömörön

Az UTC 5-4-re nyert a Rubeola otthonában a teremlabdarúgó NB I 18. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 19. forduló
Rubeola FC Csömör – Újszegedi TC 4-5 (1-3)
Gólszerzők: Horváth B. (17.), Smeló (25.), Varga Cs. (29.), Tvaruska (40.), illetve Juhász (5.), Pataki (16.), Takács (20.), Koncz (26.), Fülöp (27.)
Január 28. hétfő
18.30: Rába ETO – Swietelsky-Haladás VSE
18.30: DEAC Armada Futsal Club – Colorspectrum Aramis
19.30: Üllő FC Cső-Montage – 1. FC Veszprém
Február 8. péntek, 19.30: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – MAFC-BME-Docler Akadémia
Szabadnapos: Gödöllői Bikák

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megszerezte első bajnoki győzelmét az idei naptári évben az Újszegedi TC, mégpedig a Rubeola FC Csömör otthonában – tudósít a szegedma.hu.

Hegyesi Zsolt remek előkészítése után Juhász Imre góljával szerzett vezetést az UTC. Egy-két rövid időszaktól eltekintve kezében tartotta a mérkőzést a szegedi alakulat, s a félidő hajrájában előbb egy gyors gólváltást követően tartotta, majd az utolsó másodpercekben Takács Renátó révén növelni is tudta előnyét (1-3). A szünet után bátrabb szellemben játszott a Rubeola, s egy védelmi rövidzárlatot kihasználva Smeló Dávid révén felzárkózott, ám egy hasonlóan hibát követően közvetett szabadrúgásból Koncz Zsolt góljával, majd egy szépségdíjas akció végén Fülöp Tibor befejezésével 5-2-re elhúzott el az UTC.

Varga Csaba találatával szépített a hazai együttes (3-5), ám a szegediek ezt követően még tovább növelhették volna előnyüket a csömöriek hamar összegyűlő faultjait követő büntetőkből. De nem volt szerencséjük: Koncz lövésénél Horváth Gergely, Trucz Zsolt próbálkozásánál a felsőléc hárított. A hajrában kétgólos hátránya ellenére is létszámfölényes játékra váltott a hazai alakulat, és Tvaruska Attila révén az utolsó percben be is talált, ám egyenlíteni már nem tudott.

Brinszky Adrián, az UTC edzője: – Nagyszerű játékunk nagyobb arányú, magabiztosabb győzelmet érdemelt volna, de nincs okom az elégedetlenségre idei első győzelmünk kapcsán. Nagyon fontos lépést tettünk ezzel az alapszakaszbeli minél jobb helyezés eléréséért. A hétfői, Győr elleni remek játékunkat át tudtuk menteni a mai napra is. Fizikálisan az e heti terhelés sokat vett ki belőlünk, de elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

Olvasói sztorik