Videó

Mosta eső

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Zalaegerszeg csapata lendületbe jött, és szombaton irreális körülmények között is begyűjtötte az újabb három pontot. A ZTE az NB II Nyugati-csoportjának 11. fordulójában a Baja együttesét verte 3-0-ra, hazai pályán.

A zalaiaknál a keretbe sem került be Budovinszky Krisztián, amiről Preisinger Sándor vezetőedző azt mondta: fegyelmi oka van a védő mellőzésének. Akik viszont játszottak, nagyon mély talajú pályán harcoltak. A ZTE fölényben futballozott már az első félidőben is, és a szünetig csak azért nem született gól, mert az adódó lehetőségeket elpuskázták a házigazdák – tudósít a Zalai Hírlap.

A szünetben olyan hevesen kezdett esni az eső, hogy sokan kétségbe vonták, egyáltalán folytatódik-e a találkozó. Nyári zivatarokra jellemző mennyiségű csapadék ömlött, de a játék ment tovább. Simonfalvit sérülés miatt gyorsan le kellett cserélni, helyére a csapatkapitány Kocsárdi állt be. A Baja néhány veszélyes kontrát vezetett, aztán a kissé már görcsösnek tűnő hazai futballt egy gól oldotta fel. A ZTE érezhetően felszabadult, és újabb két találattal eldöntötte a mérkőzést. A közönségnek tetszett a dolog, már nem is foglalkozott senki a továbbra is zuhogó esővel. Az utóbbi öt bajnokijából négyet megnyert a Zalaegerszeg, és megérkezett az élmezőnye mögé.

Olvasói sztorik