NB II

Mészáros Ferenc távozott

A szakmai igazgatón kívül Schneider Gábor másodedző szerződését is felbontották.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mészáros Ferenc szakmai igazgató pénteken kezdeményezte szerződésének felbontását, amelyet a klub vezetése azonnali hatállyal elfogadott. A szakmai igazgató révén érkezett pályaedző, Schneider Gábor a korábbiakban hasonló módon távozott. A klub rendkívül fontos mérkőzés előtt áll, szombaton a Baját fogadja, ezért az ügyről jelenleg nem kíván mást nyilatkozni – áll a ZTE honlapján.

A zalaegerszegi csapat tíz forduló után az NB II Nyugati-csoportjának nyolcadik helyén áll, tíz ponttal lemaradva a veretlen listavezető Puskás Akadémia FC mögött. Az előző fordulóban 3-0-ra győzött a Sopron otthonában, de a klub alkalmazottai több mint két hónapja nem kaptak fizetést.

– Most csak röviden szeretnék nyilatkozni, de a jövő héten majd bővebben is kommentálom a történteket – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére Mészáros Ferenc. – A lényeg, hogy egyoldalúan felbontottam a szerződésemet. Több helyen megjelent már, hogy fizetési problémák vannak a klubnál. Ezek olyan szintre kerültek, hogy az én posztomról szakmailag, érdemben nem lehetett tovább foglalkozni a csapattal. Szerintem mindent csak teljes mellszélességgel lehet csinálni, így nem. Nagyon korrektnek tartom az eddigi munkát Preisinger Sándorral és a csapattal is. A legutóbbi négy-öt meccsünk sikeres volt, azt terveztük, hogy a Baja elleni találkozót is megnyerjük, de van egy pont, amikor nem lehet tovább csinálni…

Olvasói sztorik