NB II

ZTE: Mészáros és Preisinger!

Mészáros Ferenc lett az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Zalaegerszeg szakmai igazgatója.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A vezetőedző a klub egykori emblematikus játékosa, Preisinger Sándor lesz, aki az elmúlt idényben az NB III-as együttes trénere volt, a felnőtt keretnél pedig Prukner László munkáját segítette.

A szakmai vezetésben tehát struktúraváltásra került sor, hiszen Mészáros Ferenc szakmai igazgató feladata lesz a többi között a játékospolitika irányítása. A csapat közvetlen szakmai irányítását Preisinger Sándor vezetőedző végzi majd.

A szakmai stábban további változások várhatóak még. Az új szakmai igazgató és a vezetőedző is egyetértett abban, hogy mindenképpen olyan játékosokat szeretnének igazolni, akik mentálisan erősek és akarják a feljutást. A szakmai stáb kettő plusz kétéves szerződést kötött, cél a visszakerülés az NB I-be! A keretet tapasztalt, NB I-es múlttal rendelkező – zömében magyar – játékosok és fiatalok fogják alkotni, a tárgyalások a háttérben már zajlanak, a héten már konkrét igazolásokról is beszámolnának – áll a klub honlapján.

Nagy Ferenc elnök elmondta azt is, hogy a következő évi TAO-pályázatban a stadionnal kapcsolatos fejlesztések is benne voltak (új öltözők kialakítása, a fejépület befejezése, a teljes gyepszőnyeg cseréje, stb.), amihez az önkormányzat elvi hozzájárulását adta, viszont most kiderült, hogy a beruházáshoz szükséges önrészt a város jelenleg nem tudja biztosítani. Így át kell gondolni, hogy ezekre beadják-e a pályázatot. A klub mindenképpen szeretne szorosan együttműködni a várossal, ezzel kapcsolatosan további tárgyalásokra van szükség. Szólt arról is, hogy a befektetői tárgyalások egyelőre nem vezettek eredményre, ezért saját erőből kell elkezdenünk az idényt.

Olvasói sztorik