NB II

„Nem erre szerződtem!”

Állítólag napokon belül ismét lesz pénz Zalaegerszegen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken a ZTE FC-nél Mészáros Ferenc szakmai igazgató beadta felmondását, amelyet a klubvezetés elfogadott. A csapat Baja elleni felkészülését mindez nem befolyásolhatja – írja a Zalai Hírlap. Korábban Schneider Gábor pályaedző is távozott, hiszen a klub anyagi gondjai miatt csúsznak a fizetések. Mészáros elmondása szerint az ő esetében is ez húzódik meg.

– Nem egy hirtelen döntés volt mindez részemről, de a fő ok a pénzügyi bizonytalanság. Úgy éreztem, hogy a szakmai elvárásokat így nagyon nehéz teljesíteni. Nekem nem ezzel kellene két hónapja foglalkoznom, mert nem erre szerződtem – mondta röviden a szakember.

Nagy Ferenc elnök a tényeken kívül nem kívánta bővebben kommentálni a hírt.

– Az ötlet és a gyakorlat is jó, hiszen más csapatoknál is működik mindez – szögezte le Nagy Ferenc. – Értékelni fogjuk a tapasztalatainkat ezzel a kapcsolatban és annak függvényében döntünk arról, hogy a jövőben újra betöltjük-e ezt a posztot. A Poznan tájékoztatása szerint napokon belül utalják a nekünk járó összeget Rudnevs eladásából, de az egyéb kintlévőségeink behajtásán is komoly erővel dolgozunk.

A Zala megyei napilap információi szerint a bizalom is megcsappant Mészáros Ferenc irányába az elmúlt időszakban, ám erről nem kívántak nyilatkozni a klubnál. Olyan információkról is hallani lehetett, hogy a volt szakmai igazgató szerződése, és a csapat mindenkori szereplése között akadt párhuzam, így a klub amúgy is felbonthatta volna már ezt a szerződést.

Nagy Ferenc péntek este a szurkolói csoportok vezetőivel is találkozott, s ezt megelőzően elmondta, örömmel megyek erre a találkozóra, meggyőződése ugyanis, hogy rengeteg fals információ kering a klubról, és ezeket is tisztázni lehet.

Olvasói sztorik