Futsal

Hiába óvott a Cső-Montage

Sipos Norbert szabálytalanul lépett pályára a Haladás csapatában, a pontlevonás azonban nem befolyásolja a gárda felsőházba jutását.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A Rangadó.hu információi szerint törölhetik a hétfő este lejátszott Swietelsky-Haladás VSE – Gödöllői Bikák (6-4) élvonalbeli teremlabdarúgó-mérkőzés végeredményét, mivel az Üllő FC Cső-Montage egy korábbi találkozó miatt óvást nyújtott be a szombathelyiek ellen, és ezzel a vasiak ki is kerülnének a legjobb hatból, azaz a felsőházi rájátszásból. Honlapunk megkereste a Haladás szakosztályvezetőjét, Bokor Zsoltot, aki elárulta, abszolút helytálló az üllőiek óvása, de az esetleges pontlevonás sem befolyásolná a rájátszásbeli szereplésüket.

– Egy elmaradt mérkőzésről van szó, a télen az időjárás miatt nem tudtunk elutazni a Cső-Montage elleni idegenbeli találkozóra – magyarázta Bokor Zsolt. – Az összecsapást egy hónappal később játszottuk le, azonban időközben leigazoltuk Sipos Norbertet. Szabályos igazolása volt, néhány percet játszott is, de a találkozó után szólt az ellenfél, hogy ezt nem lett volna szabad. Mi pedig sajnos nem vettük észre. Helytálló az óvás, de valójában nem befolyásol semmit. Úgy tudom, hogy az óvást nem fogadták el, de az MLSZ-nek el kell járnia, mivel tudomására került az ügy. Három pontot valószínűleg le fognak vonni, illetve egy büntetőpontot is kapunk, azonban annyival vezetünk a mögöttünk álló együttesekkel szemben, hogy a felsőházi szereplésünket ez nem befolyásolhatja, és az első meccset le is játszottuk tegnap, ezt már nem törölhetik.

Olvasói sztorik