Futsal

Hazai pályán is tudnak győzni?

Legutóbb szeptember közepén nyert otthon a Haladás teremlabdarúgó-csapata; most az Aramis érkezik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két idegenbeli siker után (MAFC, Szeged) ezúttal ismét az Aréna Savariában lépnek pályára a szombathelyiek, akik a Colorspectrum Aramis csapatát fogadják – áll a házigazda klub sajtóanyagában.

Ősszel, a második fordulóban 9-6-ra tudott diadalmaskodni a budaörsi csapat, így most a visszavágás vágya is fűti a vasiakat. A tabellán hatodik az Aramis 18 ponttal, míg hetedik a Haladás VSE 15-tel, ám a szombathelyiek egy meccsel kevesebbet játszottak. Hazai győzelem esetén helyet cserélhet a két együttes.

– A héten három edzéssel tudtunk készülni – kezdte a szombati tréning után Horváth Levente, a Haladás vezetőedzője. – Balikó Tamás sérülése rendbe jött, részt vett a közös gyakorlásokon, ám Bánfalvi Balázs közel sem százszázalékos, így a rutinos játékos most kimarad a keretből. Szeretnénk bizonyítani végre az Aréna Savariában is: tavaly elsősorban hazai pályán brillíroztunk, idén azonban eddig az idegenbeli mérlegünk jobb. Utóbbihoz kívánjuk igazítani a hazait, ehhez pedig le kell győznünk az Aramist. Az első hét helyezett elszakadt az utolsó négytől, nekünk azonban a célunk az első-hatodik helyek valamelyikének megszerzése, ehhez pedig be kell gyűjtenünk a három pontot hétfőn.

Érdekesség, hogy a jelenlegi bajnokság alapszakaszában eddig egyszer, még szeptember közepén, a harmadik fordulóban tudott hazai környezetben győzni a szombathelyi csapat, méghozzá a Veszprém ellen. A Magyar Kupában jobban megy a Haladásnak, hiszen a Veszprémet és a Gödöllői Bikákat is megverték odahaza.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 14. forduló

December 10. hétfő

18.15: Haladás VSE – Colorspectrum Aramis

20.15: MAFC-BME-Docler Akadémia – Gödöllői Bikák

Szombaton játszották

Újszegedi TC – 1. FC Veszprém 6-4 (4-2)

Pénteken játszották

Rubeola FC Csömör – DEAC Armada Futsal Club 9-6 (4-2)

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Üllő FC Cső-Montage 6-4 (3-2)

Olvasói sztorik