Futsal

Kapusgól döntött Szegeden

Az Újszegedi TC hazai pályán 6-4-re nyert az 1. FC Veszprém ellen a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának 14. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A harmadik percben az újonc, de egyre jobb formába lendülő veszprémiek szereztek vezetést: ellentámadásuk végén az alapvonalról visszatett labdát gyengén lőtték kapura, Tombácz Róbert védett, de csapattársa, Hegyesi Zsolt ráesett, a labda elpattogott, Vas Ferenc elé került, aki bekotorta a hálóba. A hetedik percig kellett várni Koncz Zsolt egyenlítésére, de három perccel ezután megint a vendég bakonyiak álltak jobban: Marosvölgyi Tamás lódult meg, és irdatlan nagy gólt ragasztott a léc alá (1-2) – tudósít a szegedma.hu.

Az első félidő második fele egyértelműen a házigazda csongrádiaké volt, hiszen három találatukkal az egygólos hátrányt kétgólos előnnyé változtatták. A 11. percben Hegyesi indult meg, Tóth Attilának passzolt, akitől sarokkal visszakapta, áthámozta magát egy védőn, aztán a kapu közepébe lőtt. Egy perccel később Koncz 13 méterről bombázott a hosszú alsó sarokba. A 18. percben Hegyesi passzából az üresen hagyott Tóth Attila volt eredményes (4-2).

A második félidőben nem adták fel a küzdelmet a veszprémiek, a 29. percben Pálfi Róbert ment el a jobb oldalon, élesen középre passzolt, a teljesen üresen felejtett Finta Péter pedig bevarrta a kapu közepébe (4-3). A 34. percben Tombácz egy nagy védés után indította Konczot, aki futtából lőtt a kapuba, ezzel ismét kettő volt közte. De csak három percig, mert akkor Finta két szegedi védőn verekedte át magát, majd nyolc méterről a léc alá bombázott (5-4). Végül az utolsó percben az UTC kapusa, Tombácz Róbert döntötte el végérvényesen a szombat esti meccset: előbb nagyot védett, majd kirúgta a labdát, és mivel a veszprémiek az öt a négy elleni játékra álltak át, gól lett belőle (6-4)!

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 14. forduló

Újszegedi TC – 1. FC Veszprém 6-4 (4-2)

Gólszerzők: Koncz (7., 12., 34.), Hegyesi (11.), Tóth A. (18.), Tombácz (40.), illetve Vas (4.), Marosvölgyi (9.), Finta (29., 37.)

Pénteki eredmények

Rubeola FC Csömör – DEAC Armada Futsal Club 9-6 (4-2)

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Üllő FC Cső-Montage 6-4 (3-2)

Hétfőn játsszák

18.15: Haladás VSE – Colorspectrum Aramis

20.15: MAFC-BME-Docler Akadémia – Gödöllői Bikák

Olvasói sztorik