Futsal

Gödöllőre került a bronzérem

A Gödöllői Bikák 3-2-re győztek hazai pályán a Colorspectrum Aramis ellen a teremlabdarúgó NB I bronzcsatájának harmadik meccsén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A párharc első és második összecsapásán is a vendégségben játszó csapat nyert. Gödöllőn 5-4 az Aramisnak, míg Budaörsön 5-3 a Bikák javára – emlékeztet a Gödöllői Hírek tudósítása.

Mindkét csapat feszülten, mondhatni, idegesen kezdte a végső összecsapást. Jó ideig úgy tűnt, egyik fél sem kíván a kelleténél nagyobb kockázatot vállalni. A gödöllői játékos-edző, Baranyai Pál a hetedik percben bepasszírozta a labdát az ellenfél kapujába, amivel megadta az alaphangot a folytatásra.

Már ekkor is látszott, hogy a vendéglátók – vezetésük birtokában – inkább a védekezésre összpontosítanak, és arra, hogy egy-egy esetleges labdaszerzés után lekontrázzák az Aramist. Az első félidő utolsó percében azonban meghiúsult az elképzelésük, mert a vendégek egy szerencsésnek mondható góllal egyenlítettek.

Alig telt el pár másodperc a második játékrészből, amikor Schrancz Balázs egy szabadrúgásból a vendégek kapujának jobb felső sarkába bombázta a labdát. Újra jött a gödöllői védekező taktika, ám nem sokáig, mert a budaörsiek egy szöglet után ismét egyenlítettek.

Kezdődött minden elölről. De csak addig, amíg Szente Tamás rendkívüli erejű kapáslövése után, a 24. percben a játékszer át nem préselődött a vendégek kapusának lába között. Ezt követően a Bikák ismét a fegyelmezett védekezésre helyezték a hangsúlyt, s bár voltak lehetőségeik, előnyüket nem tudták növelni.

Igaz, az idő előrehaladtával egyre kapkodóbbá vált az Aramis, és a 3-2-es végső sikerben döntő érdemeket szerzett a bravúrok sorozatával előrukkoló gödöllői hálóőr, Hegedűs Ferenc is. A hazaiak mázlit sem nélkülöző bekkelése hatásosnak bizonyult a lefújásig, így a Gödöllői Bikák – kvázi újoncnak számító – legénysége bronzéremmel zárta a 2011–2012-es bajnokságot.

A gödöllői bronzkovácsok névsora: Ács Gábor, Hegedűs Ferenc (kapusok), Baranyai Pál, Biczi Gábor, Frank Péter, Jenei Ottó, Lovrencsics Balázs, Nagy Roland, Schrancz Balázs, Simonyi Gábor, Szente Tamás, Ughy Márk, Vidák Balázs.

Teremlabdarúgó NB I, a 3. helyért, 3. mérkőzés

Gödöllői Bikák – Colorspectrum Aramis 3-2 (1-1)
Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-1, a Gödöllő javára.

Olvasói sztorik