Nemzetközi foci

A Real Madrid játékosa olyan helyzetet hagyott ki, hogy a társai a fejüket fogták

Egészen elképesztő helyzetet hagyott ki a Real Madrid játékosa, Eden Hazard.

A belga válogatott támadó a Lengyelország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen jutott lehetőséghez, miután Kevin De Bruyne káprázatos passza után Michy Batshuayi találta el a jobb kapufát. A kipattanóra remekül érkezett Hazard, de olyan pocsékul találta el a labdát, hogy kapu mellé belsőzött, a csapattársai meg a fejüket fogták.

A kihagyott akkor fájhatott csak igazán, amikor Robert Lewandowski vezetést is szerzett a lengyeleknek, de Axel Witsel még a szünet előtt egyenlíteni tudott. A második félidőben De Bruyne betalált és a hajrára összeroppantak Lengyelország: a csereként beálló Leandro Trossard duplázott, majd Leander Dendoncker és Lois Openda is gólt lőtt, így végül Belgium 6-1-re (!) megnyerte a találkozót.

Kapcsolódó
Griezmann olyan helyzetet szúrt el, amit még jó ideig felhánytorgatnak majd neki
A kapuson már túl jutott, de el sem találta el a kaput.

Az A divízió másik meccsén sokáig úgy tűnt, Hollandia Teun Koopmeiners okos lövésével veri Walest, de a 92. és 94. percben is betalált mindkét csapat, így 1-2-re változott a végeredmény. Egy ligával lejjebb a skótok 2-0-ra legyőzték az örményeket, a vébéről lecsúszó ukránok Viktor Cihankov találatával hoztak el három pontot Írországból.

Eredmények – Nemzetek Ligája

A divízió

Belgium-Lengyelország 6-1 (1-1)
Wales-Hollandia 1-2 (0-0)

B divízió

Skócia-Örményország 2-0 (2-0)
Írország-Ukrajna 0-1 (0-0)

Olvasói sztorik