MB Media/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Lionel Messi külön gratulált az argentin válogatott kapusának

Az argentin válogatott 1-0-ra legyőzte a brazilokat vasárnap a Copa América döntőjében.

Kapcsolódó
Lionel Messi megszerezte pályafutása első nagy trófeáját a válogatottal
A fináléban egyetlen gól elég volt a döntéshez.

Lionel Messi ezzel első komoly trófeáját nyerte a nemzeti csapatban, ráadásul a végső győzelem mellé bezsebelte a torna legjobb játékosának járó díjat Neymarral együtt, sőt 4 találattal gólkirály is lett. Ennek ellenére úgy döntött, hogy kitesz a Facebook-oldalára egy képet a válogatott kapusával, Emiliano Martínezzel, aki a Copa legjobb kapusának járó trófeát is megkapta.

A kapusnak nagy szerepe volt az idei sikerben, többek között az elődöntő tizenegyespárbajában három lövést is kivédett. Az ő remeklése is kellett az idei argentin sikerhez, mindössze 3 gólt kapott az egész tornán Martínez. Messi feltöltött képén ők ketten láthatók a négy díjjal, amihez a csapatkapitány röviden ennyit írt:

Gratulálok, te szörnyeteg! Ez több, mint megérdemelt!

Ez volt Messi első nagy trófeája, sőt a 2008-as olimpiai aranyérem után az első komoly nemzetközi serlege a válogatottal, mivel a pekingi játékokon szokás szerint U23-as keretekkel szerepeltek a csapatok.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!