Nemzetközi foci sport

Ex Barcelona-sztár csatlakozott az új katalán edzői stábhoz

A januárban kinevezett, majd hétfőn menesztett Quique Setiéntől Ronald Koeman veszi át a vezetőedzői pozíciót – azt az FC Barcelona szerdán jelentette be hivatalosan. Nos, a holland edző, aki hat éven át, 1999-1995 között erősítette védőként a katalán sztárklubot nem soakt lacafacázott, két nappal kinevezését követően már az asszisztens edzőit is megnevezte.

Suárez is áldozatául eshet a Barca nagy átalakításának
Két csapat már be is jelentkezett érte, az egyik konkrét ajánlatot is tett.

A Hoffenhem korábbi vezetőedzője (2019-202), a szintén holland Alfred Schreuder, aki eddigi pályafutása alatt jellemzően másodedzői teendőket látott a Twente és a Vitesse csapatainál, talán nem meglepetés.

Az ex Barcelona sztár, a svéd Henrik Larsson viszont annál inkább. A 2004-2006 között két spanyol bajnoki cím mellett, egyszer-egyszer a Bajnokok Ligájában és a spanyol szuperkupában is diadalmaskodott, mérlege 59 mérkőzésen 19 gól volt a Frank Rijkaard edzette csapatban. A 106-szoros válogatott csatár viszont eddig nem dolgozott edzőként nagy csapatnál, csak játékospályafutása utolsó állomásán, a Helsingborgs IF csapatánál szerzett szakmai tapasztalatot.

Barca-krízis: Messi inkább menne, mint maradna
Nem kapott jó híreket az új vezetőedző.

Ettől még Barcelonában szerették, elismert játékosnak tartották, hovatovább két évig együtt futballozott Lionel Messivel, ami segítheti a munkakapcsolatot, még inkább azt, hogy az argentint végül mégis maradásra bírja a klubvezetés.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!